Полезна информация:
   Вагинална хигиена
   Проблеми
   Въпроси и отговори
 

Нашата продуктова гама Мулти Гин има за цел да осигури оптимална интимна хигиена и облекчаване на интимния дискомфорт. Всички продукти са биоактивни, естествени, не съдържащи консерванти и имат своето уникално място в интимната хигиена:

Мулти-Гин АктиГел / Гел
Алуминиева туба 50 мл със специален апликатор за вътрешна употреба.
Мулти-Гин Актигел е високоефективен продукт за предпазвание и лечение на бактериална вагиноза и свързания с това дискомфорт - както и отделяне на обилен секрет, неприятен мирис, сърбеж, дразнене, повишена чувствителност и зачервявания. Патентования 2QR комплекс блокира вредните бактерии по безопасен и естествен път. Така също той е антагонист на гъбичките (Кандида) и оптимизира вагиналната флора и състоянието на меките тъкани. Мулти-Гин АктиГел осигурява незабавно облекчаване на вагиналния дискомфорт.

Мулти-Гин Вагинален Душ
Вагинален душ, включващ флакон с канюла и силиконов клапан.
Мулти-Гин Вагинален Душ е създаден на основата на обширни проучвания и е с ергономичен и патентован дизайн. Продуктът има маркировка в ЕС като Медицинско изделие клас 1 и се използва заедно с таблетките за вагинална промивка.

Мулти-Гин таблетки
Ефервесцентни таблетки за вагинална промивка включваща 10 таблетки в опаковка.
Мулти-Гин таблетки са иделана течност за вагинални промивки, тъй като съдържат субстанции, които стимулират растежа на лактобацилите и оптимизират вагиналната флора и състоянието на меките тъкани. Стандартната доза е 1 таблетка, разтворена във вътрешността на флакона за промивки.

Мулти-Гин ЛикуиГел / Вагинален лубрикант (ЛубриКеър)
Течен гел в пластмасова туба 60 мл.
ЛикуиГел има две основни характеристики. На първо място той е мощен лубрикант и овлажнител, осигуряващ незабавно облекчение на вагиналната сухота. На второ място неговите биоактивни съставки оптимизират състоянието на вагиналната мукоза и стимулират естествената влажност на вагината. Продуктът е изцяло естествен и се използва като основен продукт за интимна грижа, но така също и за увеличаване на сексуалното удоволствие и за улесняване на професионалните прегледи.

Мутли-Гин ФемиУош / Пяна от 100 мл
Биоактивна, концентрирана, пянообразна измивна емулсия за много деликатна интимна хигиена.
Мулти-Гин ФемиУош не съдържа сапун, тя е тройно концентрирана, минимално пенеща се измивна емулсия за интимните области. Съдържа натурални за кожата компоненти, които протектират и поддържат здравето на меките тъкани.